Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, efectuează o vizită de lucru  în județul Bihor

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, va efectua o vizită de lucru, joi și vineri, 6-7.09.2018, în județul Bihor, la invitația autorităților locale.

Demnitarul va fi însoțit de specialiștii pe domeniile ape și păduri din cadrul ministerului, precum și de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, directorul general adjunct al ANAR, Dorel-Marcel Dume, de reprezentanți ai Administrației Bazinale de Apă (ABA) Crișuri și ai Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Bihor.

Joi, ministrul va avea o întâlnire de lucru cu specialiștii din domeniul ape, la sediul ABA Crișuri, din municipiul Oradea, după care va inspecta pe teren stadiul lucrărilor din cadrul unor importante investiții ale Ministerului Apelor și Pădurilor derulate în acest județ. De asemenea, va inspecta zona de păduri afectată de furtuni, din zona Barajul Leșu-Remeți-Bulz.

Vineri, ministrul Ioan Deneș va avea o ședință cu Garda Forestieră Oradea și conducerile administrațiilor silvice (de stat și private) din județul Bihor, la sediul Instituției Prefectului Bihor. Ședința va fi urmată de o conferință de presă.

Programul vizitei de lucru în județul Bihor, al ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș

Joi, 6 septembrie

09.30 – Sediul ABA Crișuri – ședință de lucru: prezentare realizări și obiective de investiții;
10.30 -Vizită lucrare: amenajare malul stâng al râului Crișul Repede în zona centrală a municipiului Oradea;
12.00 – 12.30 – Vizită șantier Barajul Leșu;
12.30 – 13.30 – Vizită zona de păduri afectată de furtuni dintre Barajul Leșu – Remeți – Bulz;
15.30 – 16.00 – Vizită șantier regularizare Valea Meziadului;
16.30 – 17.00 – Vizită șantier regularizare Valea Nimăiești la Beiuș.

Vineri, 7 septembrie

09.00 – 11.00 – Ședință cu Garda Forestiera Oradea și conducerile administrațiilor silvice (de stat și private) din județul Bihor, la sediul Prefecturii Județului Bihor;
11.00 – 12.00 – Conferință de presă – sediul Prefecturii Județului Bihor.