Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Protocolului Sesiunii a  X-a a Împuterniciţilor în vederea aplicarii „Acordului între Guvernul României şi Guvernul Ucrainei privind cooperarea în domeniul gospodăririi apelor de frontieră” (Galaţi, 1997)

În conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Apelor și Pădurilor (MAP) supune dezbaterii proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Protocolului Sesiunii a  X-a a Împuterniciţilor, semnat la Ismail, Ucraina, la 4 octombrie 2018, pentru aplicarea Acordului între Guvernul României şi Guvernul Ucrainei privind cooperarea în domeniul gospodăririi apelor de frontieră, semnat la Galaţi, la 30 septembrie 1997, ratificat prin Legea nr. 16/1999.

Cetăţenii şi instituţiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Apelor și Pădurilor, Direcţia Managementul Resurselor de Apă, persoană de contact: Carmen Neagu, consilier superior – Direcția Managementul Resurselor de Apă, e-mail: carmen.neagu@map.gov.ro, tel: 021.408.9555.

 

Hotararea Guvernului pentru aprobarea Sesiunii a X-a

Protocolul Sesiunii a X-a