Vizită de lucru a ministrului Ioan Deneș, în județul Călărași

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, se va afla joi, 18 aprilie, într-o vizită de lucru în județul Călărași, alături de directorul general al Administrației Naționale “Apele Române” (ANAR), Victor Sandu și directorul Administrației Bazinale de Apă Buzău-Ialomița (ABA), Marilena Stoian.

 

Începând cu ora 9.30, demnitarul va prezenta viitorul obiectiv “Subtraversare dig de apărare împotriva inundațiilor”, comuna Borcea, urmând, la ora 11.00, inspectarea zonelor în care au fost constituite perdele forestiere pe autostrada A2, în zona județului Călărași.

 

Delegația condusă de ministrul Ioan Deneș se va afla în localitatea Dor-Mărunt, de la ora 12.30, pentru a vizita herghelia Romsilva, iar după orele prânzului, demnitarul va inspecta platforma de colectare a gunoiului de grajd constituită pe raza UAT-ului Vâlcelele (de la ora 13.30).

 

Vizita de lucru se va încheia cu întâlnirea ministrului cu primarii de pe raza județului Călărași, cu reprezentanți ai ABA Buzău-Ialomița și ai Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Călărași. În cadrul acestei ședințe de lucru, care se va desfășura la sediul Instituției Prefectului Județul Călărași, începând cu ora 15.00, Ioan Deneș va prezenta investițiile derulate de Ministerul Apelor și Pădurilor în acest județ.