Vizită de lucru a ministrului Ioan Deneș, în județul Teleorman

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va afla marți, 23 aprilie, într-o vizită de lucru în județul Teleorman, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, și directorul RNP ROMSILVA, George Mihăilescu.

 

Începând cu ora 09.40, demnitarul se va afla în localitatea Bragadiru, unde va prezenta obiectivul de investiții Regularizare râu Vedea în zona localității Bragadiru.

 

Ministrul apelor și pădurilor se va deplasa, pe rând, la Izvoarele, Bogdana și Videle, unde va prezenta obiectivele de investiții de pe raza acestor localități, după cum urmează: la ora 10.15, obiectivul de investiții Decolmatare râu Izvoarele la Izvoarele, lucrare realizată prin Programul de Gospodărire a Apelor (PGA) 2018; de la ora 11.15, prezentarea lucrării Decolmatare râu Urlui la Bogdana, care se află în curs de execuție prin PGA 2019, precum și obiectivul de investiții, Regularizare râu Glavacioc și Sericu și baraj Furculești în zona orașului Videle.

 

Vizita de lucru a ministrului apelor și pădurilor se va încheia cu întâlnirea, de la ora 13.30, cu autoritățile locale, la sediul Prefecturii Teleorman (municipiul Alexandria), unde se vor discuta problemele de gospodărire a apelor de pe raza județului. La finalul întâlnirii, ministrul Ioan Deneș va susține o conferința de presă (ora 14.00).